Wat kunt u verwachten van Wim Telgt ?

Het doel van een behandeling is het terugkrijgen en/of onderhouden van uw vitaliteit.

35 jaar werken als zorgverlener heeft mij geleerd dat het meest optimale resultaat van de behandelingen is, het terugkrijgen van je vitaliteit, je levensvreugde.

Het elimineren van allergieën, fysiek of emotioneel geeft het lichaam weer ruimte. De energie kan weer stromen, het lichaam kan weer op krachten komen. Er is weer energie om te genieten, om alles eruit te halen wat het leven te bieden heeft.

Door middel van Face Reading kun je in of aan het gezicht aflezen of er in het leven traumatische momenten zijn geweest die de gezondheid hebben beïnvloed. Deze informatie in combinatie met het verhaal van de cliënt en het fysieke onderzoek geeft een helder beeld van de oorzaak van de klachten.

Door middel van het testen met Toegepaste Kinesiologie kun je precies bepalen op welke manier het lichaam het best te benaderen is.

Als je het beste resultaat wilt hebben moet je de beste gereedschappen gebruiken. Dus als je wilt dat je lichaam optimaal functioneert, moet je het optimaal voeden. Als na het meten met een gepatenteerde techniek blijkt dat er een tekort is, kan besloten worden om het lichaam te ondersteunen met de beste middelen op dat gebied. Heel vaak zijn de tekorten zodanig dat het probleem niet alleen met extra eten opgelost kan worden.

De combinatie van deze technieken is de garantie voor het behalen van het optimale resultaat.

Nieuwsbrief

Categories